Turun kauppakamarin nuorkauppakamarikilta

Turun kauppakamarin nuorkauppakamarikilta tarjoaa jäsenilleen näköalapaikan päästä mukaan vaikuttamaan Turun ja koko Varsinais-Suomen elinkeinoelämän kysymyksiin.

Turun Kauppakamarin Nuorkauppakamarikillassa ovat mukana seuraavat nuorkauppakamarit: Airisto, Aurajoki, Auranmaa, Loimaan Seutu, Raisio-Naantali, Salo, Turku ja Vakka-Suomi (kahdeksan kamaria).

Nuorkauppakamarikillan jäsenkamarien edustajat pääsevät kukin kahdeksi vuodeksi osallistumaan nimettyyn Turun Kauppakamarin valiokuntaan ja valiokuntia on yhteensä 13.

Valiokuntaedustajat:

Nuorkauppakamarien edustus valiokunnissa menee kiertävällä periaatteella vuosittain. Kukin nuorkauppakamarikillan jäsenkamari päättää itsenäisesti, ketä kamarin jäsentä se ehdottaa Turun kauppakamarin valiokunnan jäseneksi.

Mikäli hakijoita on useampia, kamari järjestää sisäisen valintaprosessin, jota koordinoi kamarin puheenjohtaja. Valiokuntaedustajat vahvistetaan Turun kauppakamarin vaalivaliokunnan joulukuun alussa pidettävässä kokouksessa.

Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarin edustajat:

Syksyn 2022 aikana tulee hakuun kauppakamarin vapautuvat valiokuntapaikat.

Vuosille 2023 & 2024 RNNKK:n edustajille on varattu paikat Teollisuusvaliokunnasta ja Matkailuvaliokunnasta.

Juuso Elo jatkaa Rakennusvaliokunnassa vuoden 2023.

Valiokuntaan hakeminen

Valiokuntapaikoille haku on avoin kaikille nuorkauppakamarin jäsenille.

Hakea voi täyttämällä hakulomakkeen (Nuorkauppakamarikillan-valiokuntapaikka-hakemuslomake-2023) ja palauttamalla sen sähköopostitse 31.10.2022 mennessä kamarin puheenjohtajalle, joka toimittaa valitut hakemukset eteenpäin nuorkauppakamarikillan
puheenjohtajalle.