Tule mukaan!

Haluatko harrastuksen, joka tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle? Harrastuksen, jossa saat uusia ystäviä? Harrastuksen, jossa pääset kouluttautumaan ja verkostoitumaan paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti tai maailmanlaajuisesti? Harrastuksen, jossa voit turvallisesti opetella uusia taitoja, kerätä kokemusta ja ansaita meriittejä ansioluetteloosi?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, niin älä mieti enempää vaan hae mukaan nuorkauppakamaritoimintaan.

Haemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä joukkoomme. Titteli ei ole meille tärkeää, mekin olemme ihan tavallisia ihmisiä eri elämäntilanteista ja eri aloilta. Etsimme yksinkertaisesti hyviä tyyppejä. Mikäli sinusta tuntuu, että toimintamme jokin osa-alue voisi kiinnostaa sinua, älä hukkaa tätä mahdollisuutta. Jokainen jäsenemme poimii kamaritoiminnasta itseään kiinnostavat palat ja niin sen pitääkin olla. Lähde rohkeasti mukaan!

Miksi Nuorkauppakamari?

  • Mahdollisuus verkostautua alueen vaikuttajien kanssa
  • Kehittää itseäsi esim. johtajuus-, kouluttaja-, esiintymis-, viestintä-, markkinointi-, ja projektinhallintataidoissa
  • Pitää hauskaa tapahtumissa ja retkillä!

Kaikki nämä taidot ovat suoraan hyödynnettävissä myös jäsentemme työelämässä.

Tutustu toimintaan ennen varsinaista jäsenyyttä!

Vuoden aikana uudet koejäsenet tutustutetaan sekä kamarimme omaan toimintaan, että koko nuorkauppakamarin toimintaan, niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Koejäsenille on suunniteltu oma koejäsenpolku, jonka avulla järjestöön kouluttautuva tuore jäsen saa tarvittavat tiedot oikeassa järjestyksessä ja korkealaatuisina. Koejäsenpolku voi vaihdella vuosittain.

Koejäseneltä odotetaan aktiivista otetta ja halukkuutta antaa oma panoksensa yhdistyksen toimintaan sekä projekteihin. Koejäsenyys kestää 6–12 kuukautta ja vuoden lopulla koejäsen voi päättää haluaako hän hakea kamarimme viralliseksi jäseneksi. Jäseneksi valitseminen tapahtuu keväällä vuosikokouksessa tai syksyllä jäsenvalintakokouksessa.
Varsinainen jäsenyys tuo mukanaan sen viimeisenkin oikeuden eli äänioikeuden!

Jäsenyyttä kannattaa tavoitella silloin, jos olet eteenpäin pyrkivä noin 25–35-vuotias aktiivinen henkilö ja haluat verkostoitua muiden samanhenkisten kanssa. Mieti, mitkä ovat odotuksesi toiminnalta ja mitä itse uskot voivasi toiminnallemme antaa.

Hakukriteerit?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa alle 40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä ja reilun 30-vuoden välissä. Harrastus loppuu 40-vuotiaana, jolloin järjestöstä potkitaan pois.

Jäsenmaksu

Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari kerää jäsenmaksuja koejäsenyydestä sekä jäseniltämme. Jäsenmaksut vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa helmi-maaliskuussa.

Koejäsenvuoden jäsenmaksu on n. puolet normaalista jäsenmaksusta. Koejäsenmaksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan kaikkiin oman ja muiden kamarien järjestämiin tapahtumiin pois lukien 40-vuotta täyttäneiden pois potkittavien jäsenten järjestämä potkiaistapahtuma. Kokouksissa koejäsenillä on ainoastaan läsnäolo-oikeus, ei äänioikeutta.

Kun koejäsen hyväksytään jäseneksi maksettavaksi tulee kertaluontoinen liittymismaksu ja sen jälkeen vuosittain Raisio-Naantalin jäsenmaksu.

Jos jostain syystä haluat erota Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarista, ilmoitathan siitä yhdistyksen hallitukselle tai sen puheenjohtajalle kirjallisesti esim. sähköpostilla. Jäsenen ero astuu voimaan sääntöjen mukaisesti sen vuoden lopussa, jolloin eroilmoitus on jätetty. Huomioithan, että jäsen- tai koejäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus.

Kiinnostuitko?

Voit täyttää alla olevan koejäsenhakemuksen niin tulet saamaan lisätietoja, missä kohtaa pääset mukaan toimintaan.

KOEJÄSENHAKEMUS:
(* tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)    KYLLÄEI

    Tietosuojaseloste *