Asuntomessu VIP

tausta1
Koe Naantalin asuntomessut pintaa syvemmältä!

Torstaina 11.8.2022 Kultaranta Resortissa ja Naantalin asuntomessualueella

tausta2
Messukodit & älykäs energia

Tutustu ratkaisuihin asiantuntijan esittelemänä

tausta3
Päätä ilta livemusiikin tahdissa

Illan artistina Anssi Kela. Verkostoidu ja nauti !

previous arrow
next arrow

Tulevaisuuden asukkaita kiinnostavat erityisesti kestävän kehityksen ratkaisut, talojen energiatehokkuus ja uudet innovaatiot rakentamiseen liittyen.

Järjestämme tulevana kesänä VIP-tilaisuuden Naantalin asuntomessujen yhteydessä herättääksemme keskustelua tulevaisuuden kestävistä energiaratkaisuista.

VIP-päivään sisältyy asiantuntijapuheenvuoroja, verkostoistumislounas, vierailu messualueen kohteissa asiantuntijan esittelemänä sekä iltabuffa livemusiikin tahdissa. 

 

Mitä on tulevaisuuden energia ?

Naantalin messuilla nähdään monenlaisia älykkäitä energiainnovaatioita. VIP-ohjelman yhteydessä vierailemme messuilla ja tutustumme tarkemmin näihin ratkaisuihin.

Miten päästöjä vähennetään asumisen kautta? Miten siirrytään hiilineutraaliin maailmaan, joka on myös taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävä.

Tuuli-, vesi- ja aurinkovoiman määrää lisätään tulevaisuudessa energiantuotannossa, mutta mistä saamme energiaa, kun ei tuule tai paista?

Miten voimme ehkäistä hintojen nousun ja vältetään energiaköyhyyden syntymistä ?

 

Miksi mukaan ?

Ilmastonmuutoksen aiheuttama energiamurros tapahtuu vauhdilla ja tuo mukanaan monia haasteita. Samalla murros luo tilaisuuksia uudenlaiselle yhteistyölle eri toimijoiden välillä. Tapahtumamme tarkoitus on tuoda yhteen toimijoita, verkostoitumaan ja luomaan uutta bisnestä rakentamisen, asumisen ja energiaratkaisujen kautta.

Tapahtuma on suunnattu liike-elämän ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita innovatiivisista energiaratkaisuista ja verkostoitumista.

Luvassa on loistavia esiintyjiä, hyvää ruokaa ja juomaa, unohtamatta verkostoitumista ja rentoa tunnelmaa afterwork-hengessä.  

 

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI TAPAHTUMAAN ?

Liity lukuisten tyytyväisen yhteistyökumppanien joukkoon ja tuo yrityksesi esille parhaassa valossa. Tavoitat erinomaisesti erityisesti Varsinais-Suomen alueella vaikuttavat asiantuntijat, yrittäjät ja vaikuttajat.  

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tapahtumapäällikköön.

Karoliina Hiltunen
p. 050 912 6085
karoliina.hiltunen@jci.fi

 

 Ohjelma

 9:00 Tilaisuuden avaus ja aamukahvit
 9:30 Naantalin Energia, Pasi Haarala
 10:00 Valonia Liisa Harjula
 11:00  Esko Valtaoja
 12:30 Ruokailu
 13:30 Siirtyminen messualueelle
 14:00-17:30 Tutustuminen messualueelle
  Iltapäivällä energiakahvit
 19:00-20:30 Iltaohjelma, esiintyjä Anssi Kela

 

 *muutokset mahdollisia

 

Esko Valtaoja [1015] (Arkisto - Speakersforum)
Esko Valtaoja