PROJEKTIT

IMG_4127Kamarimme toteuttaa vuoden aikana lukuisia erilaisia projekteja mm. yleisötapahtumia, kilpailuja ja hyvätekeväisyyskeräyksiä.

Projekteissa työryhmien jäsenet pääsevät hyödyntämään koulutuksista opittuja teorioita käytännössä ja saavat näin ollen arvokasta kokemusta mm. projektien vetämisestä, aikataulutuksesta ja markkinoinnista. Projekteissa on usein mukana myös alueemme yrityksiä, jolloin jäsenistö saa korvaamatonta tietoa paikallisista sidosryhmistä sekä yrityselämästä.


PAIKALLISET PROJEKTIT

Vuonna 2017 toteutimme seuraavat projektit:

Business Impact

Aikaisempina vuosina tapahtuma on tunnettu nimellä Business Treffit ja se on järjestetty Raisio-Naantalin nuorkauppakamarin itsenäisenä projektina Raision kaupungin kirjastossa. Vuonna 2017 tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa isommassa mittakaavassa ja tästä syystä nimeksi vaihdettiin Business Impact.

Business Impact tarjosi yrittäjille ja businessvaikuttajille rennon ilmapiirin luoda kontakteja ja tutustua talousalueella toimiviin yrityksiin ja niiden tuotteisiin sekä palveluihin. Vuoden 2017 teemana olivat menesty yritys-ja työelämässä sekä kouluttautuminen. Business Impact oli tapahtumana ainutlaatuinen sisältäen koulutuksia, messut ja seminaarin kaikki yhdessä ja samassa tapahtumassa.

Katso lisätietoja projektin omilta sivuilta: Business Impact

 

Love Raisio – Love Naantali

Näkyvyysprojekti, joka yhdistyy vahvasti Naantali-Raision nuorkauppakamarin brändin kehittämiseen. Tuodaan esille Raision ja Naantalin kaupungit sekä alueen yritykset ja tuodaan tunnettavuutta Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarille.

Molemmille kaupungeille on oma itsenäinen aliprojektinsa: LoveNaantali ja LoveRaisio. Keväällä 2017 lähdimme liikkeelle LoveNaantali projektin kanssa. Katso lisätietoa LoveNaantali -projektin omalta sivulta.

love_raisio_naantali-01

Naantalin Palvelukartta

Palvelukartta on Naantalin seudun ja saariston rengastien palvelu- ja turistikartta. Vuonna 2017 projekti oli sulautettu osaksi LoveNaantali-projektia.

palvelukartta


VALTAKUNNALLISET PROJEKTIT

Vuonna 2017 toteutimme seuraavat valtakunnalliset projektit:

Tuhat nuorta johtajaa

Kampanjan tavoitteena on tarjota tuhannelle nuorelle tilaisuus seurata johtajan työpäivää. Johtaja antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Lisätietoja: http://1000nuortajohtajaa.fi/

logo-sininen-tausta_s1200x630_q80_noupscale

Tuottava idea

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa yrittämisen yleistä arvostusta ja korostaa uusien ideoiden ja riskinoton merkitystä kansantalouden kasvun ja maamme hyvinvoinnin lisäämiselle.

Lisätietoja: http://www.tuottavaidea.fi/saannot-ja-toimintaohjeet

tuottava-idea