PROJEKTIT

IMG_4127Kamarimme toteuttaa vuoden aikana lukuisia erilaisia projekteja mm. yleisötapahtumia, kilpailuja ja hyvätekeväisyyskeräyksiä.

Projekteissa työryhmien jäsenet pääsevät hyödyntämään koulutuksista opittuja teorioita käytännössä ja saavat näin ollen arvokasta kokemusta mm. projektien vetämisestä, aikataulutuksesta ja markkinoinnista. Projekteissa on usein mukana myös alueemme yrityksiä, jolloin jäsenistö saa korvaamatonta tietoa paikallisista sidosryhmistä sekä yrityselämästä.


VUODEN 2021 PROJEKTIT

PAIKALLISET PROJEKTIT

Golf Loves Naantali Ajanjohta: kesä 2021
Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Meliina Kuusisto

Nuorten Taloustaidot Ajanjohta: syksy 2021
Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Roosa Sairanen

Strategia 2021 Ajanjohta: kesä – syksy 2021
Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Johanna Martikainen

KANSALLISET PROJEKTIT JOISSA OLEMME MUKANA

tuottava-idea

TUOTTAVA IDEA 1.3 – 15.4.2021
Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Reetta Pohjankukka

Nuorkauppakamareiden toteuttama kansallinen kilpailu, jossa halutaan nostaa esille innovaatioita ja ideoita eri toimialoilta. Myös meidän nuorkauppakamarimme on mukana tuomassa esille paikallisten yritysten ideoita ja osaamista.

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvällä idealla. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä.

Minkä paikallisen yrityksen tuote, palvelu tai prosessi ansaitsisi mielestäsi Tuottava Idea – tunnustuksen ja logonsa New York Times Squaren valotaululle?

Kilpailuun ideoita voi ilmoittaa kuka tahansa yritys, yhteisö tai yksityishenkilö ottamalla yhteyttä projektipäällikköömme Reettaan tai kilpailun www-sivuilla: www.tuottavaidea.fi

Tuottava Idea -kilpailu haluaa olla osaltaan rakentamassa menestyvää ja hyvinvoivaa Suomea.

TOYP 16.4 – 30.5.2021
Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Meliina Kuusisto
Lisätietoja: https://www.toypsuomi.fi

Lasten Vaalit 2021 Ajankohta kevät/kesä 2021

Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Eveliina Hagelberg-Häkkinen

VUODEN NUORI JOHTAJA 1.8 -30.9.2021

Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia, korkeintaan 40-vuotiaita nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt kilpailun vuodesta 2007 lähtien.

Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Johanna Martikainen
Lisätietoja: https://nuorijohtaja.fi

PÄIVÄ JOHTAJANA TEMPAUS vko 44

Osana Vuoden Nuori Johtaja projektia Suomen Nuorkauppakamarit järjestävät Päivä Johtajana – tempauksia ympäri Suomea. Päivä Johtajana – tempauksien tarkoituksena on tarjota nuorille tilaisuus seurata johtajan työtä päivän ajan. Nuoret oppivat, mitä johtaminen on käytännön tasolla. Lisäksi tavoitteena on antaa nuorille näkökulmia omiin ura- ja koulutussuunnitelmiin sekä työelämään. Tempauksissa mukana olevilla johtajilla on mahtava mahdollisuus tuoda omaa yritystä tai työyhteisöä esille positiivisesti ja samalla edistää nuorten työelämätaitoja.

Raisio-Naantalin Nkk:n Projektipäällikkö: Marianne Mertsola-Markkanen

Lisätietoja: Päivä johtajana – Vuoden Nuori Johtaja


Vuonna 2020 toteutimme seuraavat projektit:
Nuorkauppakamarimme oli mukana #MEIDÄNMERI #OURSEA -kampanjassa ja järjestimme yhteistyössä Naantalin kaupungin ja Naantalin muumimaailman kanssa Suojele Itämerta Seikkailupäivän syyskuussa 2021.

*******************************************

Vuonna 2019 toteutimme seuraavat projektit:

Love Naantali – Liikunnallinen tapahtuma lapsille

LoveNaantali keräsi lapsiperheet yhteen koko perheen liikuntatapahtumaan sunnuntaina 26.5 klo 10-13 Naantalin Torille!
Tarjolla oli kaksi vapaaehtoista eripituista kävelyreittiä Naantalin kauniin rannan läheisyydessä. Reittien varrelle on ripoteltu lapsille helppoja tehtävärasteja.

Tapahtumaan oli vapaa pääsy ja sateesta huolimatta tapahtumaan osallistui monia lapsiperheitä.

DiGikylpy

Digikylpy oli vuoden 2019  Suomennuorkauppakamareiden alue A:n aluevaalikokous ja se järjestettin 27. -29.9 Naantalin Kylpylässä. Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari vastasi kokousviikonlopun järjestelyistä.

Puheenvuoroja oli aiheista Lean ajattelu, viestinnän etiikka, tietoturvallisuus ja AR/VR ympäristön hyödyntämisestä opetuskäytössä. Pienempiä puheenvuoroja meillä oli aiheista kybervakuutus, virtuaalitekniikan hyödyntämisestä asuntomessuprojektissa ja eläkesäästäminen. Koulutuksia meillä oli aiheista itsensä johtaminen, how to host a meeting ja koodaaminen. Lisäksi meillä oli ohjelmassa tietokoneen kehitysnäyttely, AR/VR showroom, nuorkauppakamarin tulevaisuus workshop ja Työelämän Supersankarit.

Tapahtumaan oli rekkaroitunut 247 henkilöä, jotka edustivat yli 100 eri yritystä Etelä- ja Varsinais-Suomen alueelta. Osallistujat jakaantuivat viikonlopun aikana eri ohjelmiin seuraavanlaisesti:
– Jaycee Jedis tulojuhlaan osallistui 201
– Lauantain päiväohjelmaan rekkaroituneita oli 216
– Senaattoriohjelmaan osallistui 31
– Juhlalliseen iltagaalaan Naantalin Kaivohuoneelle osallistui 242 juhlijaa

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita olivat: Gasone Oy, Mauste-Sallinen Oy, Naantalin Kylpylä, Naantalin kaupunki, Naantalin Energia ja Lexus Finland.

Kiitämme kaikkia tapahtumaa tukeneita että tapahtumaan osallistuneita!

*******************************************

Vuonna 2018 toteutimme seuraavat projektit:

Business Impact

Business Impact on laadukas businesstapahtuma, joka yhdistää yritysmessut, seminaarin ja koulutukset. Messutapahtuma tuo yhteen alan vaikuttajat ja tarjoaa kävijöille mahdollisuuden tutustua ratkaisuihin, jotka ovat kestäviä vielä tulevaisuudessakin.

Vuonna 2018 teemana oli Tulevaisuuden Koti ja Rakentamisen Trendit. Puhujavieraana oli mm. Suomen Kauneimman kodin tuomarinakin toiminut arkkitehti Sini Rainio. Tapahtuma järjestettiin Raision Kaupunginkirjastossa.

Katso lisätietoja projektin omilta sivuilta: Business Impact

Love Raisio – Love Naantali

Näkyvyysprojekti, joka yhdistyy vahvasti Naantali-Raision nuorkauppakamarin brändin kehittämiseen. Tuodaan esille Raision ja Naantalin kaupungit sekä alueen yritykset ja tuodaan tunnettavuutta Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarille.

Molemmille kaupungeille on oma itsenäinen aliprojektinsa: LoveNaantali ja LoveRaisio.

Katso lisätietoa LoveNaantali -projektista.

love_raisio_naantali-01

*******************************************

Aikaisempina vuosina Raisio-Naantalin nuorkauppakamari on julkaissut mm. Naantalin Palvelukartan yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa. Palvelukartta on Naantalin seudun ja saariston rengastien palvelu- ja turistikartta.

palvelukartta