LoveNaantali

LoveNaantali on Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarin projekti, jonka tavoitteena on tuoda vuosittain positiivista näkyvyyttä Naantalin kaupungille, sen yrityksille ja ihmisille, sekä Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarille.

LoveNaantali järjesti vuonna 2018 kaksi kesäistä tapahtumaa.

 

 

LoveNaantali liikunnallinen tapahtuma

LoveNaantali keräsi viime vuonna lapsiperheet yhteiseen koko perheen liikuntatapahtumaan sunnuntaina 26.8 Naantalin kaupunkiin!

Tapahtuma onnistui liikuttamaan koko perhettä riemukkaan aamupäivän merkeissä. Ohjelmaa oli järjestetty Naantalin torille ja tarjolla oli kaksi eripituista lenkkeilyreittiä: Taaperon tallustus, joka oli kokonaisuudessaan 1 km sekä koko perheen Käppäily, joka oli pituudeltaan 3 km. Reitit sijaitsivat Naantalin kauniin rannan läheisyydessä ja niiden varrella oli tehtävärasteja.

Tapahtumassa oli mukana myös paikallisia yrittäjiä ja yhdistyksiä, jotka esittelivät toimintaansa torilla.

Tapahtumasta uutisoi Turun Seutusanomat. Lue juttu heidän nettisivuilta.

Humppa loves Naantali

 Järjestimme lauantaina 18.8.2018 Humppa Loves Naantali- tapahtuman! Kyseessä oli modernisoidut lavatanssit, eli rento kesäilta livemusiikin, juoman, purtavan sekä muun ohjeisohjelman parissa! Musiikkia kuultiin huikeilta artisteilta ja illan aikana päästiin tanssimaan mm. Sinä vain- hitin tahtiin!