LoveNaantali

LoveNaantali

LoveNaantali on Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarin uusin projekti, jonka tavoitteena on tuoda positiivista näkyvyyttä Naantalin kaupungille, sen yrityksille ja ihmisille, sekä Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarille.

LoveNaantali postikortteja ja muita tuotteita kehitteillä

Naantalin kaupungista tai sen ihmisistä sekä yrityksistä tullaan julkaisemaan erilaisia postikortteja, joissa korostuu LoveNaantali idea. Postikortteihin tullaan painamaan kaupunkilaisten omia kuvia ja siksi kevään aikana tullaankin lanseeraamaan kaikille avoin valokuvakilpailu.

Suunnitteilla on myös valmistaa LoveNaantali-tarroja ja kasseja. Lisäksi aikaisempina vuosina itsenäisesti toteutettu Naantalin palvelukartta -projekti sulautuu tänä vuonna yhteen LoveNaantali -projektin kanssa ja myös tämän kevään aikana tullaan julkaisemaan kartta Naantalista ja sen palveluista.

Kaupunkilaisia kannustetaan mukaan

Projekti on vasta aluillaan, mutta jokaisella naantalilaisella on jo nyt mahdollisuus innostua ja olla mukana viemässä LoveNaantali ilosanomaa eteenpäin. Naantali on aurinkoinen kaupunki ja pullollaan paikkoja ja ihmisiä, joista saa ja pitää olla ylpeitä. Kertomuksia ja kuvia Naantalista voi jo nyt jakaa sosiaalisessa mediassa.

LoveNaantali projektitiimi haastaa kaupunkilaiset myös ideoimaan millä muilla tavoin voisimme lähteä jalkauttamaan LoveNaantali brändiä. Kerro ideasi projektin facebook-sivuilla tai lähetä sähköpostia projektitiimille. LoveNaantali on myös mukana Naantalin venemessuilla, jonne voi tulla tapaamaan projektitiimiläisiä.

Valokuvakilpailu

kuvakilpailu2

Huhtikuun aikana (10.4 -30.4.2017) järjestettiin avoin kuvakilpailu kaikille Naantalista tykkääville.

Kilpailuun tulleista kuvista esiraati on valinnut kuusi kuvaa, joista valitaan paras facebook-äänestyksen perusteella. Tapahtuman facebook-sivulla on siis tällä hetkellä käynnissä äänestys voittajakuvasta. Äänestää voi ke 10.5 klo 12 asti. Eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa.

Voittajakuvasta tullaan julkaisemaan erilaisia postikortteja, joissa korostuu LoveNaantali idea. Tarkoituksena on vahvistaa kaupunkien imagoa saamalla ihmiset innostumaan ja lähettämään postikortteja tutuilleen Naantalista.

LoveNaantali -facebook-sivusto 

Kilpailun Säännöt