KOULUTUKSET

Kehitä itseäsi

koulutusTarjoamme käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia ja koulutuksia, joiden avulla jäsenistömme saa uusia taitoja ja tietoja työelämään.

Nuorkauppakamarin toiminnassa ja koulutuksissa on mahdollista kehittää esimerkiksi omia johtamistaitojaan, koulutustaitojaan, strategista osaamista, projektiosaamista sekä puhe- ja esiintymistaitoja.

Koulutuksia on tarjolla kamaritasolla, kansallisesti ja kansainvälisesti. Tarjoamme mahdollisuuksia – loppu on sinusta kiinni!

START-koulutus
START-koulutus tutustuttaa uuden koejäsenen nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi termistöä, toimintaa ja JC-urapolkua, ja samalla tutustutaan muihin koejäseniin ja kouluttajiin.

Puhekilpailu
Puhekilpailulla on nuorkauppakamarissa pitkät perinteet. Vuoden alussa kamarit järjestävät kamaritason kilpailuja kuukausitapahtumien tai esim. vuosikokousten yhteydessä. Kamareiden voittajat osallistujat maaliskuussa aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan huhtikuussa kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa.

Debatti
Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debattikilpailun alkusarjat järjestetään syksyn Aluekokouksien yhteydessä ja Suomen finaali kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa.

JCI Akatemiat

kansainvälisyys

European Academy: Korkeatasoisen koulutuksen tarkoituksena on tiivistää yhteistyötä Pohjoismaiden ja Baltian puheenjohtajien välillä ja saada aikaan yhteisiä projekteja. Kohderyhmänä ovat kamareiden tulevat puheenjohtajat, jotka ovat iältään korkeintaan 33 vuotta ja ovat olleet jäsenenä vähintään kaksi vuotta. Suomesta pääsee mukaan kaksi hakijaa.

Nordic Academy: Nordic Academyssa kehitetään johtamis- ja strategisia suunnittelutaitoja, mutta varsinaisesta koulutusviikonlopun sisällöstä ei kerrota osallistujille mitään ennen kuin vasta paikan päällä. Akatemia on tarkoitettu Pohjoismaiden ja Baltian kamarilaisille. Hakijan on oltava joko entinen puheenjohtaja tai entinen kansallinen toimihenkilö. Hakijalta edellytetään myös hakemista kansalliseen virkaan tulevana vuonna.