JÄSENEKSI

Sinäkin voit liittyä nuorkauppakamariin ja päästä osalliseksi noin 5.000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 170.000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa.

MIKSI?

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Jotkut hakevat harrastuksesta johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoa bisnekseen. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on myös selkeä etu työmarkkinoilla. Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta.

HAKUKRITEERIT?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa alle 40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä ja reilun 30-vuoden välissä. Harrastus loppuu 40-vuotiaana, jolloin järjestöstä potkitaan pois.

KIINNOSTUITKO?

Raisio-Naantalin nuorkauppakamarin koejäsenhaku on nyt auki. Hae jäsenyyttä täyttämällä alla oleva lomake. KYLLÄ EI

Tietosuojaseloste 2018