JÄSENEKSI

Haluatko harrastuksen, joka tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle? Harrastuksen, jossa saat uusia ystäviä? Harrastuksen, jossa pääset kouluttautumaan ja verkostoitumaan paikallisesti, alueellisesti, kansallisesti tai maailmanlaajuisesti? Harrastuksen, jossa voit turvallisesti opetella uusia taitoja, kerätä kokemusta ja ansaita meriittejä ansioluetteloosi?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, niin älä mieti enempää vaan hae mukaan nuorkauppakamaritoimintaan.

Haemme jatkuvasti lisää uusia jäseniä joukkoomme. Titteli ei ole meille tärkeää, mekin olemme ihan tavallisia ihmisiä eri elämäntilanteista ja eri aloilta. Etsimme yksinkertaisesti hyviä tyyppejä. Mikäli sinusta tuntuu, että toimintamme jokin osa-alue voisi kiinnostaa sinua, älä hukkaa tätä mahdollisuutta. Jokainen jäsenemme poimii kamaritoiminnasta itseään kiinnostavat palat ja niin sen pitääkin olla. Lähde rohkeasti mukaan!

 

Sinäkin voit liittyä nuorkauppakamariin ja päästä osalliseksi noin 5.000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 170.000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa.

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Jotkut hakevat harrastuksesta johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoa bisnekseen. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on myös selkeä etu työmarkkinoilla. Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta.

HAKUKRITEERIT?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa alle 40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä ja reilun 30-vuoden välissä. Harrastus loppuu 40-vuotiaana, jolloin järjestöstä potkitaan pois.

KIINNOSTUITKO?

Voit täyttää alla olevan koejäsenhakemuksen niin tulet saamaan lisätietoja, missä kohtaa pääset mukaan toimintaan.

KOEJÄSENHAKEMUS:
(* tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia)    KYLLÄEI

    Raisio-Naantalin Nuorkauppakamarin tietosuojaseloste.