JÄSENEKSI

Sinäkin voit liittyä nuorkauppakamariin ja päästä osalliseksi noin 5.000 suomalaisen ja kansainvälisesti yli 170.000 nuorkauppakamarilaisen verkostoa.

MIKSI?

Syitä liittymiseen voi olla useita, sillä nuorkauppakamaritoiminta on erilaisia mahdollisuuksia täynnä. Jotkut hakevat harrastuksesta johtamiskouluttautumista ja jotkut verkostoa bisnekseen. Toiset puolestaan hakevat esiintymisvarmuutta ja ystäviä niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Joillekin on tärkeää vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja jotkut taas haluavat osallistua hyvässä seurassa tyylikkäisiin tilaisuuksiin.

Luottamustoimista ja projekteihin osallistumisesta on myös selkeä etu työmarkkinoilla. Työnantaja hyötyy työntekijänsä harrastuksesta johtamis- ja muun kouluttautumisen kautta.

HAKUKRITEERIT?

Nuorkauppakamarilaiseksi voi hakeutua kuka tahansa alle 40-vuotias, joka on kiinnostunut edellä mainituista asioista. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai huippujohtaja, mutta olet kiinnostunut johtajuustaitojesi kehittämisestä. Tyypillisin liittymisikä on opintojen jälkeen työelämään siirryttyä ja reilun 30-vuoden välissä. Harrastus loppuu 40-vuotiaana, jolloin järjestöstä potkitaan pois.

KIINNOSTUITKO?

Raisio-Naantalin nuorkauppakamarin uudet koejäsenet vuodelle 2019 ovat nyt valittu. Uusi koejäsenhaku (vuodelle 2020) aukeaa jälleen syksyllä 2019, seuraa näitä sivuja.