Digikylpy2019

DIGIKYLPY oli Suomen Nuorkauppakamareiden alue A:n vaalikokous vuonna 2019. A-alue käsittää yhteensä 21 kamaria Varsinais- ja Etelä-Suomen alueella, mutta tapahtumaan olivat tervetulleita osallistumaan myös muidenkin alueiden jäsenet. Eteläisimmät kokousvieraat olivat tulleet Tallinnasta ja pohjoisimmat Oulusta. Kaiken kaikkiaan kokousvieraita viikonlopun aikana oli n. 250.

Tapahtuma järjestettiin Naantalissa 27-29.9.2019 ja Raisio-Naantalin Nuorkauppakamari oli kokousviikonlopun järjestelyisäntä. Kokouspaikkana toimi Naantalin Kylpylä ja iltagaalaa juhlittiin tunnelmallisella Naantalin Kaivohuoneella. Kokousviikonlopun teemana oli Digiosaaminen ja ohjelmaan oli valittu teemaa tukevia koulutuksia, workshoppeja ja keynote puheenvuoroja.

Puheenvuoroja oli aiheista Lean ajattelu, viestinnän etiikka, tietoturvallisuus ja AR/VR ympäristön hyödyntämisestä opetuskäytössä. Pienempiä puheenvuoroja meillä oli aiheista kybervakuutus, virtuaalitekniikan hyödyntämisestä asuntomessuprojektissa ja eläkesäästäminen. Koulutuksia meillä oli aiheista itsensä johtaminen, how to host a meeting ja koodaaminen. Lisäksi meillä oli ohjelmassa tietokoneen kehitysnäyttely, AR/VR showroom, nuorkauppakamarin tulevaisuus workshop ja Työelämän Supersankarit.

Palautteen perusteella Naantalin kylpylä oli onnistunut valinta tapahtumapaikaksi. Tilat sopivat tämän kaltaisen tapahtuman järjestämiseen erinomaisesti ja kiitosta saatiinkin siitä, että kaikki ohjelmanumerot olivat keskittyneet tietylle alueelle ja että tradeshow alueella oli hyvä pöhinä koko päivän. Sunnuntaina huoneiden luovutuksen jälkeen moni jäi vielä rentoutumaan kylpylän allasosastolle.

OSALLISTUJAMÄÄRÄT
Osallistujat jakaantuivat viikonlopun aikana eri ohjelmiin seuraavanlaisesti:
– Jaycee Jedis tulojuhlaan osallistui 201
– Lauantain päiväohjelmaan rekkaroituneita oli 216
– Senaattoriohjelmaan osallistui 31
– Juhlalliseen iltagaalaan Naantalin Kaivohuoneelle osallistui 242 juhlijaa